Finom, lágy érzelmek napja – 2019. július 18.
2019. július 18. írta: Csillagtenger

Finom, lágy érzelmek napja – 2019. július 18.

Vénusz lassan elhagyva Szaturnusz nagymester kezét, kicsit lágyabb vizekre evez, ugyanis ma az Uránusszal és a Neptunusszal kapcsolódik. Ez elhozza a szerelem szabadságát és a mennyei szerelmet számunkra. Érezhetjük azt, hogy szabadabbak vagyunk, emberi kapcsolataink, érzelmeink tisztábbak, mélyebbek, bennünk van a varázslat, könnyebben alkotunk, könnyebben jönnek az ihletek. Olyan kis varázslatos ez a mai nap, hiszen az Uránusszal egy varázs, kvintil fényszöggel kapcsolódik, a Neptunusz pedig a mennyei szerelem bolygójaként kerül egy emelő, trigon kapcsolatba a földi teremtés, szerelem bolygójával. Tehát Vénusz két oldalról is kapja a lágyságot, a finomságot. Ma valahogy úgy száll a szerelem, szállnak az érzelmek. Ráadásul Vénusz a Pollux csillag felé halad, az örök értékek, az örök szerelem erejével töltekezik, amivel a földi világban megélhető szerelem, teremtés válik halhatatlanná. Pollux lágy, finom, magas energiája által könnyebb is szerelembe esni, illetve a meglévő kapcsolatainkat szépíteni, lágyítani tudjuk, és az ihletek is olyan könnyűek, magasról jönnek.

De igaz ez fordítva is. Ahogy a Vénusz energiáit működteted, úgy tudsz a jövőre hatni. És ez is egy nagyon fontos aspektusa a mai napnak, mert az Uránusz a Kos feje csillagaiban egy új jövő felé indít el, a Neptunusz a Vízöntő jövő csillagaiban pedig azt a jövőt építi amiben már nincsenek félelmek, amiben már nincsenek a földi világba beragasztó, lehúzó energiák. Tehát ha ma azzal foglalkozol, arra törekedsz, hogy a kapcsolataidban, érzelmeid terén, kreativitásodban megpróbálod megélni az örök minőségeket (Pollux), szeretettel viszonyulsz az anyagi világ bármelyik részéhez, azzal el tudod kezdeni építeni azt a szebb jövőt ami kiemel a körforgásból, a problémákból, a nehézségekből.

Ehhez nem kell mást tenned, töltsd meg a napodat, kapcsolataidat, alkotásaidat, teremtéseidet, érzéseidet lélekkel, mert a lélek energiája az élet maga.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8614969500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu