Az érzelmi szintemelkedés hete – 2019. július 17-21.
2019. július 17. írta: Csillagtenger

Az érzelmi szintemelkedés hete – 2019. július 17-21.

Az elmúlt hetek sorsfordító, munkás időszaka után Vénusz hercegnő lép a táncparkettre és bűvöl el szépségével, bájával, kecsességével. Finom, lágy energiák érkeznek meg hozzánk általa és hatják át mindennapjainkat. Már talán nagyon vártunk erre a pillanatra, hiszen sok munka van mögöttünk és jól jön egy kis kényeztetés.

Vénusz a héten szinte minden nap kap valamilyen fényszöget, és nem is akármilyen bolygóktól. Kapcsolatba kerül a nagymesterrel Szaturnusszal, majd az összes messianisztikus bolygóval az Uránusztól a Plútóig, tehát mondhatjuk azt is, hogy nemesedik, érik, és szintet lép ezen a héten érzelmi világunk. A hangsúly mindenképpen a női termékenységen, szerelmen, emberi kapcsolatokon, kreativitáson, művészi dolgokon, az érzelmekkel átitatott dolgokon, az alkotáson van. És nem utolsó sorban Vénusz lép be utolsóként az Ikrek-Nyilase energiamezőbe, hogy szépséggel, szeretettel töltse meg a fény teremtésének folyamatát.

Elsőként július 17-én reggel egzakt oppozícióba kerül Szaturnusz nagymesterrel. Ezért ma érzelmeink, emberi kapcsolataink nemesednek, megérnek, megszentesülnek, megpecsételődnek. Szaturnusz ugyanis kőbe vés dolgokat, véglegesít, Vénusz pedig felelős a szerelemért, a kapcsolatokért. Ez az energia kicsit lelassítja az élvezeteket, érzelmeket, a szerelmet, nem éljük meg őket olyan hevesen, de pont ezáltal nemesednek. Ma megtanulható, mik az örök értékek egy kapcsolatban. Ez megnyilvánulhat egy-egy apró mozdulatban, tulajdonképpen pont ezek az apró dolgok, részletek azok, amiben az elbújt értékek felfedezhetők. Figyeld ma interakcióidat pároddal, gyerekeiddel, mindenkivel akivel kapcsolatba kerülsz, hogyan kommunikál feléd, hogyan fejezi ki valódi érzéseit, valódi szeretetét, a pici dolgokban rejtőzik a varázslat. Ne a felszínt figyeld, hanem ami valóban mögötte van. Te magad is sokat tehetsz azért, hogy más szintre emelkedjen érzelmi világod, teremtő erőid azzal, hogy tudatosan odafigyelsz arra, hogyan viszonyulsz másokhoz. Az igazán nemes tettekben, a pici mozdulatokban, a nemes gesztusokban van minden elrejtve. Szaturnusz lelassítja a dolgokat, az ő feladata az, hogy észrevétesse veled, hogy mik a valódi értékek, hol van elrejtve az igazi kincs, de ez csak akkor vehető észre, ha koncentrált vagy. Ha valóban figyelsz. Ha meg tudod ma ezt tenni, és kilépsz a rohanásból, és megfigyeled életedet, reakcióidat, érzelmeidet, azzal tudsz igazán nemesedni, azzal tudod emelni érzelmeid szintjét. Vénusz közeledik a Pollux csillaghoz, ezáltal a Szaturnusszal való oppozíció előtérbe hozza az igazi, örök értékeket. Megtanulhatod ma, hogyan kell a halandó, múlandó érzéseket kiemelni, felemelni, hogy abból valami igazán nemes szerelem kerekedhessen, amiben ott az örök fény.

Nagyon érzelmes ez a mai nap, mert a Vénusz-Szaturnusz szembenállás  kiegészíti az amúgy is hatalmas erőkkel felvillanó Telihold erejét, amiben a Hold-Plútó együttállás teljesedett ki a Nappal. Mindkét érzelem bolygó, a Hold és a Vénusz is aktív, előfordulhat, hogy éjszaka nem is tudtál jól aludni, hiszen a lelkiség, az érzelmek nagy energiáknak voltak kitéve. De ez jellemző lehet egész napodra is. Ha arra koncentrálsz, hogy legyen az bármi, észrevedd bennük a tanítást, a rejtett jeleket, azzal tudod igazán megérteni önmagad érzéseit, és erősíteni, nemesíteni azokat. Mint egy jó bor, akinek kell az idő, hogy megérjen. Jöhetnek a feladatok, de ezek most arra tanítanak, hogyan kell valóban szeretni.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr214957826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu