Telihold a válaszút lehetőségével – 2019. július 16.
2019. július 15. írta: Csillagtenger

Telihold a válaszút lehetőségével – 2019. július 16.

Holnap, július 16-án kedden este a már szépen kerekedő Hold újra teljes koronggá növi magát az égi kupolán, hogy ezzel ismét egy pontot tegyen az elmúlt napok, vagy mondhatjuk úgy is, hogy az elmúlt hét eseményeire. Ugyanis a Hold a Plútó mellett teljesedik ki, vagyis nemcsak szimplán Telihold lesz, hanem egy radikális átalakító Telihold. Mert bármilyen Hold-Plútó kapcsolódás, főleg mikor együtt állnak, a teljes gyógyulás lehetőségét rejti magában. A Hold a mágia bolygója, a Plútó a gyógyítás planétája, a Telihold pedig szintén a mágia időszaka, mert ilyenkor a lélek teljességében nyitva van, minden rezdülés, érzés, érzelem csúcson jár, a lélek készen a regenerálódásra. A Plútó gyógyító ereje adja tehát ennek a Teliholdnak az egyik üzenetét, lehetőséget adva arra, hogy rendezd lelked esetleges sebeit, az előző napok során feljött érzések, félelmek gyógyulhatnak, alakulhatnak át teljességében. Ehhez nem kell mást tenned, mint korán lefeküdni. A Hold a lélek bolygójaként az álmokat is szimbolizálja, alvás során a lélek kiszáll, utazik, elhagyja  a fizikai testet, vagyis lehetőséget kapunk arra, hogy a fájdalmak, félelmek, minden, ami által nincs meg a teljesség, most meggyógyuljon, egész-szé, teljess-é, egészség-essé váljon. Feküdj le holnap este úgy, hogy elalvás előtt kérd meg a gyógyító erőket, gyógyítsanak meg álmodban. Érdemes tisztán lefeküdni és amennyiben lehetséges, 22 óra körül. Észreveheted majd, hogy egy teljesen más minőség indul útjára másnap.

A Telihold másik üzenete az előző napok szellemi üzenetének megtetőzése. A Hold a népet szimbolizáló princípium is, aki most elérkezik ahhoz a ponthoz, amiről az elmúlt hét, kezdve a Nap-Szaturnusz, majd befejezve a Nap-Plútó szembenállással. Vagyis ez az éjszaka arról is szól, hogy a Nyilas csillagaiban megszületni készülő fény, elindítsa a változást életünk, nemzetünk életében. A Hold a gyors mozgása révén ugyanis a változást is elhozza életünkben ott, ahol jár, és ha emlékeztek, ez már a második hasonló üzenet, mert az előző Teliholdnál is a Napforduló előtt, miután a Hold elhagyta a Nappal való szembenállást, beleállt az akkor éppen aktív Mars-Merkúr és Szaturnusz-Plútó között fennálló oppozícióba. Akkor beavatói üzenetekkel érkezett, most pedig a Nappal szembenállva azt tudatosítja, hogy valóban mik azok az örök értékek amikre helyeznünk kell a hangsúlyt ahhoz, hogy a fény elinduljon életünkben.

Ezek mind-mind nagyon fontos üzenetek, mert ne feledjük, 2020. januárban, mikor a Nap-Merkúr-Plútó-Szaturnusz együttállás lesz ott, ahol ezek a szembenállások az Ikrek-Nyilas csillagaiban felvillannak most, akkor fog majd igazán megértődni, elindulni mindaz ami most a nemtudatosban születik, de akkor már a fizikai síkon. De ahhoz, hogy az magas szinten indulhasson útjára, ezen felkészítő eseményeket is megfelelően kell megélnünk.

A Holdcsomópontok is részt vesznek ebben a Teliholdban, és szembenállásokban, tehát az ő szerepük is nagyon jelentős. Ebben benne van egyrészt a karmarendezés lehetősége, az elmúlt minták meghaladása, másrész a válaszút aközött, hogy a földi világban lépkedsz tovább vagy elindulsz a lelki, isteni világok felé. A választás a tiéd. Amilyen döntést hozol, az kezdődik, az alakul, ott jön meg a radikális változás.

Ráadásul Holdfogyatkozás is lesz egyidőben, ez az a jelenség, amikor a Föld beáll a Hold és a Nap közé, vagyis kitakarja a Holdat, így olyan élményt nyújt, mintha a Hold, a lélek meghalna és újjá születne. Igaz ez részleges Holdfogyatkozás, vagyis nem a teljes Hold kerül a Föld árnyékába, hanem csak 66%-a viszont szinte egyidőben történik a Telihold jelenséggel, vagyis épp hogy kiteljesedik, el is tűnik (majdnem). Ebben valamennyire benne van így egy ’Újhold’ is, amikor a Nap-Hold együttállás van, mikor újjá születik a Hold. Vagyis itt most egyszerre van teljességében és születik újjá (bár kihangsúlyoznám, hogy nem lesz teljes Holdfogyatkozás). Szembenállások, együttállások, teljesség, új születése mind egyszerre van jelen. Tényleg egy válaszút, amikor eldönheted melyik úton haladsz tovább. És ebben a Nap-Plútó szembenállás miatt életed teljessége benne van. Nagyon érdemes odafigyelned melyik utat választod.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr714947798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu