Tökéletes teljesség napja – 2019. július 9.
2019. július 09. írta: Csillagtenger

Tökéletes teljesség napja – 2019. július 9.

Azt hozzá kell tenni a mai nap energiáihoz, hogy a Nap-Szaturnusz szembenállásban ott van a tökéletesség, teljesség, maximális kiteljesedés lehetősége is. Hiszen a Nap téged szimbolizál az életedben, a Szaturnusz pedig a benned lévő gyémánt képviselője. A Nap a feltételek nélküli szeretet, a Szaturnusz aki ezt megszentesíti, kőbe vési. A Nap a boldogság, a Szaturnusz aki ezt gyakorlatba ülteti. A Nap a kiáradás, a Szaturnusz a figyelem egyhegyúsítése, a koncentráció, a kettő együtt a tökéletes okkultizmus. A Nap a teljesség, a Szaturnusz a tökéletesség, maximalizmus.
 
Ők ketten egymás kiegészítő párjai, ezért az ő kapcsolódásukban benne van, hogy mindezt egyszerre, együtt, önmagaddal kapcsolatosan tudd megélni, megtapasztalni.
Ehhez csupán annyit kell tenni, hogy ma önmagaddal foglalkozz, légy jelen önmagadnak, olyan dolgokat csinálj, ami neked személy szerint jelenti az örömöt, boldogságot. Ma ez a te napod, ragyogj, élvezd az életet. Ha te jól vagy, a környezetedben élők is boldogabbak. Engedd át magad ma önmagad vágyainak, sugározz, nevess, kacagj, örülj, légy boldog. Amit ma megteszel magadért és magadnak, az valósul, konkretizálódik. A Szaturnusz valóban kőbe vés, amit ő rögzít ami megmarad mindörökre. És a Hold mindkettőjükhöz küld egy kvadrát, megvalósító kapcsolatot, tehát mindebben benne van a lélek energiája is, az élet maga, ami nem más mint maga a csoda. És mivel a Hold is poláris párja a Szaturnusznak, így valóban egy teljes harmónia, boldogság megteremtésének napja ez.
 
Használd ki, legyen ez a te napod.
 
Lehet benne feszültség is, lehetsz türelmetlen, jöhetnek korlátok, túl nagy szigor, fegyelem, nincs időd semmire, mindenhonnan elkésel, állandóan belépnek eléd az utcán, kifordul eléd egy lassú jármű, túl lusta vagy, makacsul ragaszkodsz egy gondolathoz, nem hagyod magad meggyőzni egy beszélgetésben. Ha ilyeneket tapasztalsz, az mind arra utal, hogy az önbizalom, önértékelés terén vannak hiányosságaid, és ezekkel a tulajdonságaiddal próbálod meg elfedni. Viszont a Nap ma minderre rávilágít, észreveheted magadon, és ha már felismerted, elindulhatsz egy másik úton, a valódi teljesség, tökéletesség felé. Ne feledjük, a Szaturnusz a nagymester, aki ezekben a napokban önmagunkkal kapcsolatosan osztja a leckéket. Remek lehetőség felismerni hogyan is állsz önmagddal. Mint tudjuk, minden tanítás, minden értünk van. Ennek felismerése, erre való rálátás is már az első lépés egy más én, más jövő felé.
 
Ez a nap tulajdonképpen arra tanít elsősorban, hogy rájöjj arra, hogy a szeretet az egyetlen amire szükséged van ahhoz, hogy elérd céljaidat. Nem kell más, nem kell hatalom, nem kell gazdagság, nem kellenek rangok, beosztások. Csak szeretni önmagadat feltételek nélkül. És szeretni a létezést feltételek nélkül.
Ez legyen az üzenet, ami megszületik a Jászolban. Mert a mai nap másik energiája a Merkúr-Mars együttállás, és a Mars a Jászol felé tart, ahol gyarapodik, felnő aminek megnyíltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2914932928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu