Teremts meg anyagi biztonságod, stabilitásod – Nap és Merkúr a Bika csillagaiban
2019. május 22. írta: Csillagtenger

Teremts meg anyagi biztonságod, stabilitásod – Nap és Merkúr a Bika csillagaiban

Nap és a Merkúr elhagyták a Plejádok csillagait, de továbbra is emelkedőben vannak, hiszen még folyamatosan emelkedik a Napút, közelednek a nyári napforduló pillanatához, haladnak a kiteljesedés felé, amikor fénymaximum van, a földi létben ez jelzi a mozdulatlanság, a halhatatlanság pillanatát. Ez az a pont, amikor a Teremtő megáll egy pillanatra, lemosolyog rád, és fénnyel telít. Ekkor válsz igazi hőssé. Ez egyébként az a pont, amikor Nimród megkoronázódik, vagyis a benned lévő szakrális erő, az őstudás fényeződik fel. Ez lesz majd június 20-21-én.

De ahhoz, hogy ez a maga nemes minőségében tudjon megvalósulni, és ne az ego koronázódjon, az addig eltelő időszakban érdemes odafigyelned arra mennyire éled termékenyen életedet. Mennyire lélekből működsz. Ennek kiemelt napjai május 26-a mikor Merkúr éri el az Aldebaran csillagot, majd május 31-e mikor a Nap ér oda. Az Aldebaran csillag a Bika csillagkép szeme, egy vezérlőcsillag, és fizikai világunk egyik tartóoszlopa. Általa láthatjuk meg a bennünk élő magas termékeny erőket, azon termékenységünket ami felemel, amik használatával tudjuk megteremteni a stabilitást, biztonságot földi világunkban. Ezek azonban a lelki teremtőerőink. Hiszen gondolj bele, alapból így működik a világ, a lélek, a lét, az életenergia ami életre kelti a testet. Az anyag világa ugyanis magától nem életképes. Kell hozzá az isteni erő. Na, ezt szimbolizálja a Bika csillagkép, és az ő szeme, az Aldebaran által láthatod meg mik azok a dolgok amiket nem lélekből működtetsz.

A következő napokban tehát érdemes kiemelten odafigyelned rá, hogy lélekből cselekedj. Minden profán végzett dolgot, rutint, emelj magasabb szintre. Szeresd csinálni, még ha a mindennapod visszatérő dolgai is. De ez igazából mindenre igaz nemcsak a rutin dolgokra. Mert ahogy beleteszed vagy nem teszed bele lelked a mindennapi dolgaidba, úgy teremted az anyagi világot magad körül. És most, hogy a Bika csillagaiban jár a Merkúr és a Nap, a Plejádok erejével feltöltve, most van igazán lehetőséged emelni fizikai világod szintjén.

És ami a legfontosabb, ezzel készíted fel magad arra, hogy Nimród feltegye majd a koronát a fejedre, és hazatalálj.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7014847140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu