Abszolút teremtés napja – 2019. május 21.
2019. május 20. írta: Csillagtenger

Abszolút teremtés napja – 2019. május 21.

Holnap (május 21) találkozik a Merkúr a Nappal és lejtenek egy táncot az istenek szerelmi fészkében. Itt a halhatatlan, az örök születik, ami le is jön a fizikai világba. Tehát nagyon figyelj oda mit és hogyan teszel holnap. Ahhoz, hogy valóban legmaximálisabban tudd kihasználni ezt a napot, csinálj mindent szívből, szeretettel.

Mosolyogj, légy kedves, add át a helyed, vedd fel a szemetet, adj virágot valakinek, öleld meg párod,  gyerekeid, sétálj és szívd magadba a napsütést, segíts valakinek, szeretettel szólj a másikhoz, támogasd egy feladat megoldásában, légy vele türelmes, olvass el egy kedves történetet, és feltétlen kerüld ma a híreket, híradót, panaszkodó embereket. Ha gyermeket szeretnél, tökéletes ez a nap a nemzésre is. Ha el szeretnél indítani valamit, ma tedd meg. Illetve gondolj vissza március 30-31 hétvégére, akkor mit indítottál el, (akkor járt a Mars a Plejádokban), abban tégy egy újabb lépést előre, adj neki cselevőerőt, vagy most írd alá a papírokat.

Abszolút ereje van a mai napnak. Az új én születik, amire a földi síkon végzett tettek és gondolatok teremtő ereje is hat. Ezért ne csak arra törekedj, hogy szeretettel cselekszel, beszélsz, hanem hangsúlyosan figyelj arra is, hogy a negatív gondolatokat, ártó, bántó tetteket, szavakat, mondatokat kerüld ma. Hiszen tudod, hogy bármi amit gondolsz, mondasz, teszel, még ha másról szól, másnak mondod is elsősorban rád hat, önmagadra irányul és teremtődik.

Teremtsd meg azt a világot amit szeretnél magadnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3914835498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu