Nap-Merkúr a Plejádokban – Teremtő nap – 2019. május 21.
2019. május 19. írta: Csillagtenger

Nap-Merkúr a Plejádokban – Teremtő nap – 2019. május 21.

…és kedden, május 21-én megszületik amit hétvégén átvarázsoltál…

A csodálatos átvarázsoló hétvége után a Nap és a Merkúr egyszerre érkezik meg a Plejádok mindent teremtő birodalmába, hogy megszülethessen mindaz a csoda, amit a hétvégén megvalósítottál. Az a csoda, aki te vagy.

 

Útjára indul a szabad, tiszta, isteni én, aki az égi törvényeknek megfelelően él mostantól kezdve, akit a tisztaság, a belső ösztönzés működtet, minden korlátjától megszabadult, szellemileg, fizikailag és karmikusan is megtisztult, rendelkezik a Mennyei tudással, és mostantól ebből merít. Vagyis az egot háttérbe szorította, aki innentől kezdve már csak arra szolgál, hogy a fizikai világban segítsen eligazodni, megérteni és megoldani a feladatokat, de már nem ő irányít. Megszületett hát a belső isten.

 

A Plejádok az istenek szerelmi fészke, a mindent teremtő erő, ahol az örök, a halhatatlan születik. Ide lép be hétfőn este a Nap, és követi őt kedd reggel Merkúr is, hogy kedden kora délután lejtsenek egy közös táncot. Itt Merkúr átadja a Napnak azt az erőt, energiát, amit hoz magával, hogy ezzel az erővel töltse fel a születendő ént, aki innentől ezt a fényt sugározva éli életét. De miről szól ez? Talán emlékeztek még, legutojára a Vízöntő jövő vízében fordult Merkúr újra előre, visszament, hogy merítsen a lélek vízéből. Ez tisztító víz, ami mindentől megszabadít, és ennek a víznek a vízében születik meg a Déli Hal, a mélyen belül élő isteni, aki már a Mennyek kapuja felé úszik, ahol a mennyei tudás van. Ez a kis hal, aki akkor ott megfogant, ez a tiszta én születik meg most, ráadásul varázserőkkel a kezében, hiszen a hétvégén Gorgó Meduza erejét is magához vette. Azt az erőt amivel képes bármit átváltoztatni.

 

És hogy teljes legyen a kép, és valóban a test-lélek-szellem szintjén szülessünk újjá (Nap-Hold-Merkúr), a Nap-Merkúr Plejádokban lejtett tánca mellett a Hold ugyanezen a napon éri el a Nyilas Al Nasi csillagát, ahol a fény születik (ez a téli napforduló pillanata), azt a pontot, ahol megláthatod az irányt az igazi haza felé, az isteni, mennyei világok felé. Tehát nemcsak hogy megszületik az isteni, el is indul haza, ami azt jelenti, hogy mindazok az erők amik megszületnek benned, valóban működtetni is tudod a hétköznapokban. (Azzal hogy ekkorra már fogyó Hold van, a testi sík van növekvőben, tehát valóban az anyag világában történik a beépítés, gyarapodás.)

 

Aki tehát valóban lezárt, összegzett, elrendezte dolgait, kiállta a próbákat, szembenézett saját félelmeivel az emúlt hónapokban, átvarázsolta életét az elmúlt hétvégén, az most valóban egy teljesen új úton indul el. Amiben tényleg ott van a magasabb szint, a magasabb élet, ami azt jelenti, hogy saját maga ura lett. Akit már nem irányít sem a külvilág, sem saját egoja. Szabadon áramlik, és teremt. Megteremti és meg is éli saját csodálatos isteni életét a földi világban. A kifogások ideje valóban lejárt.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4414834862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu