A szerelem az apró dolgokban rejlik – Vénusz is szintet lép – 2019. május 14.
2019. május 13. írta: Csillagtenger

A szerelem az apró dolgokban rejlik – Vénusz is szintet lép – 2019. május 14.

Május 13-a hétfő van, gyönyörű az idő, Napocska is mosolyog, minden olyan csodálatos, valóban arra készülünk, hogy érzelmileg is szintet lépjünk, hiszen holnap (május 14-én) Vénusz hercegnő is eléri a Felfelé Úszó Halak fonalát. Ezáltal érzelmi, szerelmi világunkban, illetve alkotó, teremtő energiáink terén is ki tudunk emelkedni az eddigiekből, az eddig megélt dolgokból. Annyira csodálatos minden. Átalakult a déutáni programom, hogy szabaddá váljak és sétálni tudjak ebben a gyönyörű időben. Esőt mondtak mára, de süt a Nap, így lehetőséget kaptam arra, hogy a Duna-parton sétáljak, nézelődjek. Figyeltem ahogy hömpölyög a víz, megcsillan a víztükörben a napsugár, szállnak a madarak, lassan tovakúszik egy sétahajó, benne vidám emberekkel. Kellemesen borzolja hajam a szél. Minden olyan békés, pedig bent vagyok a nyüzsgő főváros kellős közepén. Mégis meg tudtam találni a nyugalmat, a pillanat varázsát. Leültem kicsit a rakparton, elmélyültem, utoljára átgondoltam dolgokat, lezártam amit le kell. Itt üldögélve megerősödött bennem, hogy valóban mindent a kezünkbe kapunk, minden lehetőség megérkezik, nekünk nincs más dolgunk, csak hogy felfigyeljünk a jelekre, észrevegyük, ráérezzünk, értelmezzük mi miért történik. Tulajdonképpen ez maga a szintemelkedés, amikor már tudatos vagy arra, hogy ami ér téged, ami körbevesz az nem a véletlen műve, hanem mindennek célja, oka van, a felső vezetés által történik.

Vénusz utolsó bolygóként elérkezik hát ahhoz a ponthoz, ahol szintet léphetünk. Azzal hogy ő is ideért, most már életünk minden aspektusában magasabbra tudunk lépni, meg tudjuk haladni az eddigieket. Mindent lezártunk, a múltbeli szálak helyükre kerültek, elengedtünk, átdolgoztunk, átminősítettünk mindent, ezzel adva alapot annak, hogy elindulhasson egy magasabb minőség. Hogy az az új valóban magasabb szinten tudjon elindulni, foglalkozz holnap abszolút emelő dolgokkal. Fizikai síkon hozzá tudsz segíteni az emelkedéshez, azáltal, hogy tudatosan éled mindnenapjaidat. Olyan dolgokkal foglalkozz holnap ami valóban örömet okoz. Tudod, mindig a kicsiben van a nagy. Ha a munkahelyeden kell töltened amit ráadásul nem is szeretsz annyira, akkor is mosolyogj, indulj el úgy otthonról, hogy igenis jó napom lesz, jó napom van, minden szeretetben van, beszélgetéseknek megoldása van, finom az ebéd, ízletes, kedvesek a kollegák. (Minél inkább jelen időben éled, annál közelebb kerül hozzád, mert a jövő idő nagyon távoli is lehet.). Öleld meg gyerekeidet, párodat indulás előtt, adj nekik egy puszit, mondj egy kedves szót. Már reggel mikor kinyitod a szemed érezd hogy csodás napod van, minden sikerül, hiszen szeretetben vagy. Érezd át, hogy mindent ez mozgat, mindennek a szeretetben levés a lényege. Kiemelten erről szól a holnapi nap. Minden nap így kell élni, de ha tudatosan odafigyelsz erre holnap, akkor utána valahogy sokkal könnyebb lesz, mert nagy lépést teszel az érzelmi kiteljesedés felé.

Hiszen érzelmeink terén lépünk szintet. Éld meg, mosolyogj, meglátod kapcsolataid minősége is megváltozik, beléphet akár a nagy Ő, rejtett képességeid jöhetnek elő amikről eddig nem tudtál, művészeted terén, kreativitásodban jöhet a szintlépés. Ezt alapozd meg azzal, hogy a holnapi napot a legnagyobb boldogságban töltöd, amikben nincsenek viták. Ha belül rendben vagy, szereted önmagad, és úgy indítod a napod, akkor a külvilág is szeretettel válaszol. Ha tapasztalsz feszültséget netán, akkor se keseredj el, tudatosítsd, mert ezzel tudod meg min kell még változtatni.

Teljen szeretetben a napotok, kívánok boldogságot és örömet mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4114824662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu