Termékenység időszaka, a Nap a Bika csillagaiba lép – 2019. május 12 – június 16.
2019. május 11. írta: Csillagtenger

Termékenység időszaka, a Nap a Bika csillagaiba lép – 2019. május 12 – június 16.

A következő egy hónap csodálatos teremtő erővel ruház fel bennünket, hiszen a Nap, életünk központi energiája belép holnap (május 12) a Bika csillagaiba, akit egyébként a Merkúr is követ május 16-án. A Bika ugyanis a termékenység csillagképe, lehetőséget ad a bennünk lévő teremtő erőket mozgósítani, ilyenkor könnyebben alakulnak, öltenek testet a dolgaink. Az alkotás időszaka ez, ami május 12-21 között még erősebb, mert ez alatt az idő alatt a Nap ráadásul a bika zodiákusában is van még, tehát nemcsak a szellemi, hanem a földi világunkban is minden arról szól, hogy a megtervezett, elindított dolgok megvalósuljanak. Ahhoz, hogy termékenyebb legyen az életed, tedd bele lelked-szíved mindenbe amit csinálsz. Például mikor pénzt adsz ki, gondold hozzá, hogy ennek sokszorosa térjen vissza hozzád, vagy főzd be a szeretet, egészséget az ételedbe, mosolyogj, kedvesen kapcsolódj másokhoz, zuhanyzás közben képzeld el, hogy tisztul érhálózatod, beleid, stb, tulajdonképpen igaz ez bármire amit csinálsz, gondolsz. Minden, amit fénnyel töltesz, fénnyé lesz. Hatalmas teremtő erőt kapunk a kezünkbe, ami idén megint erősebb mint máskor szokott, mert közben a Mars, kis erőbolygónk a Tejúton vándorol, így mindezek megvalósításához végtelen erőt kapunk.

És ráadásul a Nap május 11-14 között még trigon kapcsolatban is van a Szaturnusz-Plútó-Leszálló Holdcsomópont együttállással, ezáltal ezen teremtő erők, amit a Bikában magához vesz, valóban beültetődnek mindennapjainkba és sorsfordulatot hozhatnak életünbe.

Alkossatok, teremtsetek, tegyétek szebbé életeteket, mindennapjaitokat, és ezzel környezeteteket és a világot.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5214821322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu