Nap a Kos csillagaiba lépett – az új kezdet lendülete – 2019. április 23-május 14.
2019. április 25. írta: Csillagtenger

Nap a Kos csillagaiba lépett – az új kezdet lendülete – 2019. április 23-május 14.

A Nap belépett a Kos csillagaiba, ezáltal elindultak az új idők. Vége egy szakasznak, valami lezárult, hogy egy új kezdődhessen, hiszen kilépett a Halak csillagaiból, ami egy ciklus, időszak, korszak végét jelenti. Elindultunk a múltból a jövőbe. A régiből az újba. A szenvedés korából a szebb világba. És ez valóban így van, mert a Kos kezdeti lendülete most az Uránusz erejével töltődik, aki eleve a kiemelkedés energiája, általa kiléphetünk a polaritásból, kinyit nekünk egy égi kaput, megkaphatjuk az égi tudást, a végtelen tiszta tudást, mindenkiben beaktiválódik a benne rejlő zsenialitás.

Olyan idők kezdődnek, ami beindít egy új látásmódot, szellemiséget, változik a gondolkodás, hátrahagyhatjuk a szenvedést, a fájdalmakat. A Kosban eleve ott az emelkedés a magasabb világok felé mert a Tejútra, az istenek útjára tekint, azt veszi célba, amihez hozzáadódik az Uránusz emelő ereje, vagyis ha bízol magadban, valóban egy új világot teremthetsz magadnak. Mit kell tenned ezért?

Új kezdet, új idők uránuszi energiával töltve, vagyis fogj bele dolgokba, olyanokba, amit eddig nem mertél, merj kilépni a komfortzónádból, állj máshogy a dolgokhoz, vedd észre a környezetedben, életedben rejlő fejlődési lehetőségeket és ragadd meg őket, hagyd el régi mintáidat, merj kockáztatni. De nagyon figyelj a szenthármasság erejére, hogy bármi amit csinálsz, mind fizikai-lelki-szellemi szinten elfogadható legyen, ne károsítson semmilyen formában. Valamint tudj áldozatot is hozni azért amit elindítasz. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de legyen benne valami, amit feláldozol, pl időd, kényelmed, stb. Mindig a piciben van a nagy. Ha a mindennapjaidban képes vagy a változásra, megújulásra, azzal megadod a tudatodnak, hogy kész az újat befogadni, és így kinyílnak az ajtók, a kapuk. Törekedj arra, hogy ne legyen minden napod egyforma, hagyd el a rutint, ne ragaszkodj görcsösen a dolgokhoz, eszmékhez, nyiss, mindenbe vigyél valami változatosságot, őrültséget. De mindenképpen legyen valami új, ami még eddig nem volt. Törekedj arra is, hogy más szemléletmóddal közelíts meg dolgokat, a régi nézeteket elhagyva tevékenykedj, mert ez segít abban, hogy egy új létminőség lépjen az életedbe. Valamint figyeld, az élet milyen új helyzeteket, embereket, lehetőségeket hoz számodra, ezeket ragadd meg, mert mindenben rejlik valami ami téged előre vihet, ami  nyitja a kapukat. Valóban dimenziókapu nyílik, de hogy ez megnyíljon, ahhoz neked is nyitni kell és változtatni látásmódodon, hogy észrevedd ezeket a lehetőséget. Ha nehézségek jönnek, azokat is más szemszögből vizsgáld, ne azt nézd benne hogy már megint bántanak, hanem próbáld megközelíteni más gondolkodásmóddal. Mert így fognak kitárulni az új ajtók, és észreveszed, hogy minden sokkal szebb, sokkal boldogabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3114785838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu