Kapu egy másik világba – Nap-Uránusz együttállás ereje a Kos csillagaiban – 2019. április 23.
2019. április 22. írta: Csillagtenger

Kapu egy másik világba – Nap-Uránusz együttállás ereje a Kos csillagaiban – 2019. április 23.

A feltámadás ünnepének éppen vége, amibe a csodálatos Telihold energiája vitt bele minket, hogy végre elinduljunk a tudatos szintemelkedés felé, a Nap ugyanis végre eléri az Uránuszt aki a Kos első csillagainál várja ezt a pillanatot. Ezáltal elindulunk a magasabb szellemiség, magasabb létminőség felé. Ebben a lépésben, pillanatban minden benne van. Az életed egésze. A Nap ugyanis a rendszer közepe, körülötte forognak a bolygók, téged szimbolizál, ő vagy te, ő a te életed. Az Uránusz a földi léten túli birodalom, a megváltás felé vezető út első lépése, aki már egy más világot képvisel, azáltal, hogy ő kiemel a földi dolgokból, földi világokból. A kettőjük együttese tehát azt jelzi elsősorban, hogy egyénileg, de ezáltal nemzet, sőt emberiség szintjén is szintlépés következik. Ki tudunk lépni a szükség, a szenvedés, a félelmek világából. Mi által? Hogy felismered az önmagadban rejlő zsenialitást, szabadságot, tisztaságot, örök fiatalságot, őrültséget. Vagyis mersz valóban az lenni aki vagy. Az isteni, szabad, aki nincs korlátozva. Ez a zsenialitás abban rejlik, hogy elengedsz minden olyat életedben amitől szenvedsz. Hogyan? Megváltoztatod tudatod, gondolatiságod, szokásaid, ki mersz lépni saját béklyóidból, falaidat lebontod, kipróbálod, feszegeted határaidat. És legfőképp szereted önmagad, az életed, a környezeted, a létezést. Most azt mondod, persze, könnyű ezt mondani. Pedig de. Gondolj bele, te magad vagy életed teremtője. Senki és semmi nem tud beleszólni. Minden úgy van ahogy te hoztad létre. Kezdve az isteni tervvel, amivel megérkeztél, majd azzal ahogy alakítod a mindennapjaidat. Akármilyen gondolat, érzés bárki más felé vagy ahogy beszélsz másról, mással elsősorban téged ér. Magadat változtatod vele. Ha ez romboló, a saját energiádat meríted, pusztítod vele. Ha szeretettel teli, akkor emeled magad, fénnyel árasztod el önmagad. És ahogy ezt műveled, úgy alakulnak dolgaid.

A Nap téged szimbolizál a képletedben. És ő a feltételek nélküli szeretet és a sorsuralás energiája is. Az Uránusz a szabadság, a kitörés ereje, a félelmektől való megtisztulás energiája, akivel minőségi változást tudsz megvalósítani. Ez a két bolygó poláris párjai egymásnak, mert az oroszlán és vízöntő jegyeit uralják, akik egymással szemben álló jegyek. Tehát az ő kapcsolódásukban benne van a kiteljesedés, hiszen kiegészítik egymást. És most együtt állnak, ami a teljes szimbiózis. Mit jelent ez? Sorsuralás nincs szabadság nélkül. A szabadság nincs sorsuralás, önszeretet nélkül. Ez a két erő kapcsolódik most össze. Vagyis általuk most megszületik egy új én. Egy tiszta, szabad én, aki már nem fél a poláris világ nehézségeitől, hanem kihívásnak veszi őket, és ezáltal valóban isteni minőségeit tudja megélni, és élvezi, szereteti az életet, a létezést önmagát. Az meg az abszolút szabadság és teremtőerők szabad használata, amivel bármi (értsd bármi) létrehozható, mint anno a Teremtő megalkotta a létezést.

És ez a két erő, az abszolút szabadság felé vezető energia kapcsolódik a Kos csillagaiban, aki az új kezdet ereje, energiája. A Felfelé Úszó Halak energiája, ahonnan mindketten érkeznek, a kiemelkedés szimbóluma, amikor lezáródik egy kör és szintet lépünk, nem futjuk újra a köröket, kilépünk a mókuskerékből. Ehhez kellett a lezárás, összegzés, elengedés, megbocsátás, amiről oly sok szó volt. Annak már vége, elindulunk valóban egy új világ felé. Ki mit zárt le, olyan minőségben. És a Nap milyen energiával érkezik meg ide? A feltámadás ünnepe előtt (és ismét milyen csoda volt felírva az égre, mert Húsvét Jézus feltámadásának és az emberiség megváltásának ünnepe, és Jézus abban a korban élt, amikor a Tavasztengely, a mindenkori korszak szimbólumának tengelye a Felszálló Halak csillagaiban járt, ahonnan most a Nap érkezik, és mikor történik ez éppen??) Nagypénteken volt egy Telihold, amiben a Nap a Felszálló Halak csillagaiban járt, a Hold az Angyal csillagaiban. Mi volt ennek az üzenete? Hogy a kiemelkedéshez, szintlépéshez, a megváltáshoz (ami az isteni világ felé vezet) ott van lelkükben minden amire szükség van, a támogatás a felsőbb világoktól (mert az Angyal csillagai az emberiség felett álló létformát szimbolizálja) velünk van, támogatnak, segítenek, vezetnek minket a láthatatlan erők, csak az kell hozzá hogy ráhangolódjunk, ki tudjunk emelkedni a mindennapok problémáiból. Mert ha sikerül, be tudunk látni a látható mögé, akkor megnyílnak a kapuk.

Ezzel az energiával indulunk útnak, a cél pedig a Tejút maga, az isteni világok, hiszen a Kos oda néz. Ez tulajdonképpen minden évben megtörténik, mikor ide ér a Nap, de most kivételes és különleges, mert az Uránusz ereje hozzáadódik, aki egyrészt 80 évenként ér ide, tehát a jelenlegi kor embere számára vissza nem térő lehetőséget tartogat, másrészt az Uránusz által forradalmi változás történik az életünkben, azzal, hogy váratlan fordulatokat hoz, kiemel a megszokottból (jelenlegi gondolkodásod), segíti áttörni a korlátokat, mindazt, amivel visszafogtuk magunkat, behoz egy teljesen más minőséget, egy felszabadultabb, tisztább életet. Olyan változás előtt állsz életed valamelyik területén, amit most még nem biztos hogy el tudsz képzelni (ez függ milyen területet érint életedben). Ez az energia indul el végre, amire már olyan régen várunk. Vagyis figyeld az életedet, milyen újdonságok jönnek be, mikkel kínál meg a sors, milyen lehetőségek tárulnak ki előtted. Megjelenhet ez apró dolgokban is, lehet belép mostanában valaki az életedbe, aki a párod lesz, vagy egy jóbarát, vagy ő vezet tovább, vagy általa tudod felismerni esetleg min kell még dolgoznod magadon, vagy lehetőséget kapsz munka terén, rendeződhetnek anyagi dolgaid, elindulhatsz a spiritualitás útján, családot alapítasz, elmész külföldre, vagy épp hazajössz, stb. Mostantól kezdve szinte bármikor beléphet valami új az életedbe, hogy változzon, alakuljon, kiforrjon. Ez az év arról szól, hogy kialakuljon az az új, ami felé lépni fogsz 2020 januárja után, ami valóban minőségi változást hoz életedbe.

Ehhez kapcsolódik a Szaturnusz-Plútó ereje, akik néhány nap múlva retrográdba fordulva hozni fogják viszont a feladatokat, hogy mindent el tudj rendezni. Lépésenként, de mégis radikális erővel hozhatnak feladatokat, hogy amit még meg kell fejlődnöd, azt meg tudd tenni. Ez kiváltság, segítség, ne úgy vedd, hogy ezek ellened vannak, azért jön, hogy valóban mindent át tudj alakítani ami még a földi világ polaritásába visszahúz, mert csak ekkor fog tudni valóban elindulni az, ami a Tejútra emel.

Vagyis figyeld életed, milyen új dolgok jönnek szembe, és vágj bele. Nem baj ha elsőre nem sikerül, nem baj ha nem ízlik, nem baj ha úgy érzed lehetne jobban, stb. A lényeg, hogy csináld. Tulajdonképpen az még jobb, ha kipróbálsz tudatosan olyan dolgokat amiket eddig nem tettél, vagy hozz be más és más rutint a mindennapjaidba, rendezd át lakásod, változtass szokásaidon, próbálj kicsit őrült lenni, megújítani dolgokat. Minél inkább megadod a tudatodnak hogy hajlandó vagy a változásra kicsi dolgokban, annál inkább fog tudni belépni az új az életed egészét tekintve, és kinyílik majd az a dimenziókapu. De ha kis dolgokban nem mersz vagy tudsz változtatni, hogy szeretnél szintet lépni? Valódi szintet. A végeredmény ugyanis nem egy lottó ötös fontossága, itt nem kis dolgokról szól, hanem életed abszolút megváltoztatása, felszabadítása a cél, ami egy teljesen más életminőséget hoz be a mindennapjaidba. De ehhez kell és tudni kell kockáztatni (természetesen józan keretek között). Mivel a bika zodiákusában vagyunk, mert a Kos csillagkép mögött a bika jele van, ezáltal valóban a mindennapi stabilitás, mindennapok világa teremtődik. A bika a leganyagiasabb jegy, vagyis ami itt történik tényleg a hétköznapokról szól, az anyagi világunkról. Itt ültetődik el a magocska, ami majd kikel. Nem mindegy hogy milyen. Tehát amit a mindennapokban csinálsz, azzal lépsz szintet.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1014779878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu