Asztrozófia klub újra gondolva
2019. április 22. írta: Csillagtenger

Asztrozófia klub újra gondolva

Ez első klub foglalkozásokon túl vagyunk, így megtapasztaltuk hogyan működtek a valóságban. Az ötlet nagyon hírtelen volt és kiforratlan, a tapasztalás viszont azt mutatja, hogy érdeklődés van rá, de az elsőre gondolt formában nem tud hatékonyan működni.


Ezért arra gondoltam, hogy megváltoztatom. A lehetőséget szeretném továbbra is fenntartani, hogy egyénileg adjak válaszokat a fontos tranzitokra, hogy azokat hatékonyan tudd saját életedre alkalmazni és céltudatosabban haladj előre utadon, jobban megértsd a téged ért hatásokat. De ez nem kis csoportos foglalkozásokban folytatódik, hanem egyénenként, viszont írásban.


Vagyis ha küldesz nekem egy éppen aktuális írásommal egy kérdést, a képleted alapján megválaszolom számodra személyre szabottan. Csak egy kérdés egyszerre, és csak azok számára akiket elemeztem már, vagyis az továbbra is feltétel, hogy legyen leelemzett asztrozófiai képleted. Mert egyébként nem fogod érteni. A választ írásban kapod néhány napon belül. Ha összetett előrejelzésre vagy kíváncsi, az már egy másik lépték, arra is van lehetőség, de más keretek között. Ha ilyen érdekel, kérlek írj nekem.

 

Mivel írásos, és nem személyes konzultáció formájában történik, előre utalás szükséges majd, amihez e-mailben küldöm az adatokat a megrendelés visszaigazolásakor. Előnye ennek a formának, hogy nincs határidő, nem kell egyeztetni, és írásban kapod meg. Az írásos forma miatt 3.000 Ft/kérdés lesz az ár.

 

Ha szeretnél élni a lehetőséggel, kérlek a toth.gabriella.asztrozofia@gmail.com email címre küldd meg nekem a kérdésedet.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4014780360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu