A beavatáshoz vezető út első lépcsője – a Mars Nimród csillagaiba lép – 2019. április 18.
2019. április 18. írta: Csillagtenger

A beavatáshoz vezető út első lépcsője – a Mars Nimród csillagaiba lép – 2019. április 18.

A Mars belép ma Nimród csillagaiba, ezzel elindít minket a növekedés, kiteljesedés felé, hiszen Nimród a Tejúttal van kapcsolatban, összeköti az eget a földdel. Nimród ereje nem a földi világban keresendő, ő az ősi tudást őrzi, azt a tudást, ami benned van, ami nem a látható világról szól. Ez az erő az önlegyőzésről szól, amikor felismerve, felvállalva lehúzó erőidet, legyőzöd azokat, és az így felszabaduló erővel olyan teremtő erővé varázsolod őket, amivel már át tudod minősíteni magad és így működésbe hozod beavatói erőidet. Nimród által kapod meg életed koronáját is és válsz életed valódi királyává, ami segít abban, hogy meg tudd élni isteni minőségedet a hétköznapokban. Hatalmas belső erő ez. Ennek kézbe vétele nyitja ki ugyanis az isteni kapukat, ahol az isteni energia leáramlik hozzád, és így magasabb létminőséget tudsz teremteni magadnak.

És mi ez megint ha nem tökéletes időzítés a Teremtő által, hiszen azzal, hogy belépett ide Mars, a kis erőbolygónk, aki a lendületet adja az új élet kezdetének, mert ő a kos ura, ahol éppen jár a Nap, pont belépett ide Merkúr, és akiket néhány nap múlva Vénusz is követ, ezzel az erővel tudja feltölteni őket. Ezáltal a kezdet ereje ezen beavató erőkkel töltekezik. És micsoda erő ez, és micsoda lehetőségeket rejteget. Hiszen a Nap néhány nap múlva megérkezik a már Kos csillagainak kapujában álló Uránuszhoz, a nagy égi tudás bolygójához, akinek elviszi ezt az energiát, és így indítják el az új életet. A Kos csillagai eleve egy új kör kezdete, ami, ha jól csináltuk dolgainkat és lezártuk a múltat, nem ugyanazt az ördögi kört indítja el, hanem a spriális fejlődésben egy magasabb szintre vezet, ami a beavatás maga.

A Kos csillagkép feje, ahová néhány nap múlva belép a Nap-Uránusz együttállás, pont a Nimród, a Tejút felé tekint, tehát azt veszi célba, hogyan tudsz kiemelkedni, kiteljesedni, és megteremteni magadnak az isteni világot. És ezt az erőt adja a kezükbe a Mars.

Vagyis mire kell most figyelned? Hogy harcolsz-e még önmagaddal, vagyis ragaszkodsz-e a régi mintákhoz, vagy el tudod engedni, át tudod minősíteni őket, milyen utat választasz, a szegény én, a külvilág hibáztatásának útját, vagy a belső misztikus utat, mennyire vagy egyensúlyban a két világ között, vagyis jelen vagy-e a fenti (belső) és a lenti (látható) világokban.

Mert amit vállalsz, az adja a beavatást. Ha a belső utat, azt kapod, ha a további küzdelmet, akkor azt. Te döntesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr914773096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu