Jupiter retrográdba fordul és elhozza neked azt, ami a tarsolyodban van – 2019. április 10.
2019. április 10. írta: Csillagtenger

Jupiter retrográdba fordul és elhozza neked azt, ami a tarsolyodban van – 2019. április 10.

Jupiter, a nagy tudás bolygója, a nagy bölcs, ma megfordul. Elindul visszafelé, hogy megmutassa nekünk mi van a tarsolyunkban. A Kígyótartó kezénél fordul ugyanis vissza, és visszamegy a tarsolyához, ahol az igazi tudás van, hogy onnan merítve más minőséget adjon a kezedbe. Na de mit is fog a kezében? A tudás és ösztönenergiákat. Vagyis azokat a képességeket, amikkel ki tudsz emelkedni a hétköznapokból, amivel meg tudod gyógyítani a problémákat, beteg helyzeteket, megoldást tudsz találni életed bármely kérdésére. A nagy kérdés, hogy ezeket valóban a kezedben fogod-e? Erre hívja fel a figyelmet a Jupiter most elindult hátráló mozgása. Hogy valóban működteted-e ezen energiáidat? Illetve tudod-e mik ezek?

Mikor egy bolygó retrográdban halad, nem a földi dolgokkal foglalkozik. Ilyenkor mutatkozik meg a valódi isteni erő, isteni tudás, az isteni szemléletmód, ami nem a földi logikából merítkezik. Sőt, tulajdonképpen ebben van az igazi tudás. Mintha a szellemi vezérletünk közvetlenebb kapcsolatba lépne velünk ezen időszak alatt. Ezért tanítás, mert ehhez ki kell nyitni a tudatot, más szemléletmódra van szükség. Amiért ez most csodálatos, mert a Jupiter maga pont ez az energia, a magasabb világok tudása, az isteni bölcsesség. A Kígyótartó pedig nem földi, ő szakrális erőket képvisel. Tehát a Kígyótartóban retrográdban vándorló nagy bölcs által valódi isteni tudáshoz lehet jutni.

Egészen augusztus 11-ig, míg a Jupiter hátrál, észreveheted, hogy ezen erőid erősödnek benned. Mivel ezek nem szemmel látható dolgok, hogy észrevedd, ki kell nyílnod rá. Mire számíthatsz hát? Milyen feladatok formájában érkezik? (És figyelem, a Juptier hátráló mozgásával valóban elindulnak a munkák, mert már valóban haladunk bele a próbatételek időszakába, a Plútó és a Szaturnusz is retrográdba fordul a hónap végén és onnantól kezdve május-szeptember időszakban mindhárman hátrafelé haladnak.) A születéskori energiáidat tudja a kezedbe adni a Jupiter, azokat az erőket, amit képvisel a te életedben (ezt a születéskori helyzete mutatja). Ez kerülhet bele a tarsolyodba, és ezáltal válik a részedé, amivel gyógyító energiáid beaktiválódnak, és kezedbe fogod tudni az alsó és felső világok energiáit, vagyis képessé válsz a magas minőségeid működtetésére a mindennapjaidban. A próbák is ezzel kapcsolatosak.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9214755603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu