Legyél önmagad asztrozófusa – Asztrozófia kurzus
2019. április 04. írta: Csillagtenger

Legyél önmagad asztrozófusa – Asztrozófia kurzus

Új asztrozófiai tanfolyam indul, ami kicsit más mint a többi.

 

Célja hogy valóban megértsd az égi mozgásokat és a saját életedre le tudd vetíteni, hogy ezt önállóan tudd követni és az általánosan megadott tranzitokból önmagadra vetítve tudd működtetni. A tanfolyam során megtanuljuk az alapokat, a csillagképeket, zodiákus jeleit, a házak rendszerét, a bolygókat, fényszögeket, majd utána megtanuljuk kiszámolni és felrajzolni a képletet, valamint megtanuljuk hogyan figyeljük a Hold mozgását és hogyan rajzoljuk fel saját Holdnaptárunkat. Onnantól elkezdődik a gyakorlatba ültetés. Fél év a tananyag, és fél év a gyakorlás.

 

Nem szükséges előképzettség a tanfolyam elvégzéséhez.

 

A tanfolyam során az égi helyzetek megismerése, megtanulása a fő cél, a második felétől interaktív a tanfolyam, hogy a gyakorlatba tudjon ültetődni, és sokat gyakorlunk, hogy minél jobban elmélyülhessen a tudás.

 

A tanfolyam során továbbá megtanulunk alap mágia eszközöket, amikkel még tudatosabbá tudsz válni és még könnyebben tudsz kapcsolódni a láthatatlan világokhoz ami segíti a megértést és a saját Felettes Éneddel való kapcsolatfelvételt.

 

Ez a tanfolyam alkalmanként 3 óra, 2 hetenkénti alkalommal.

 

Kezdés: 2019. május 7. kedd 17:00-20:00 között egészen 2020. júniusig.

 

Ár: 10.000 Ft havonta

 

Helyszín: Flow stúdió Underground, Budapest, VII. kerület, Damjanich utca 38. félszuterén

 

Jelentkezés emailben a toth.gabriella.asztrozofia@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8214737471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu