A lélek mélységei megértésének időszaka – 2019. március 24-április 2.
2019. március 23. írta: Csillagtenger

A lélek mélységei megértésének időszaka – 2019. március 24-április 2.

A Merkúr hátráló útján holnap, március 24-én újra megérkezik a Neptunuszhoz, és egészen április 2-áig vele marad (bár a hatás még 3-án is érződik majd a megérkező Hold által). Azért lesz ez az időszak ilyen hosszú, mert a Merkúr már lassul, hiszen a Neptunuszt megkerülve, erejével feltöltekezve, a tőle kapott ihlettel fordul majd újra direktbe és indul el rendes útján. Ezáltal ez egy hosszú, 10 napig tartó időszak lesz, ami alatt érezheted, hogy a mindennapi gondolatiságod még mindig lassú, megfoghatatlan, misztikus, mintha álmodozó lenne, hiszen a halak jelében vagyunk, és ez itt a lélek mélységei, az isteni birodalma. Hiába van már a Nap a kosban, még mindig nem indult el teljesen az új, van még átgondolni való. Ezt a hatást erősíti fel a Neptunusz ereje, aki maga az Unio Mystica, a lélek legmélyebb régiója, azon mélység, ahol az ego érvényét veszti. A Merkúr a mindennapi gondolkodás, megértés, kommuniáció bolygója, aki által tájékozódunk a mindennapokban, de a leglényegesebb dolgok elmondására nem a szavak a legalkalmasak, hanem a kimondhatatlan dolgok, a lélek rezdülései. Ez az amit itt ebben a néhány napban megtanulhatunk, megérthetünk, vagyis saját lelkünk jeleit, jelzéseit, mondanivalóját. Ezáltal könnyebben megérthetjük a szavak mögött rejlő valódi mondanivalót, a külvilág, társaink jeleit, ami segít abban, hogy egyre közelebb kerüljünk saját magunkhoz, isteni énünkhöz, közvetlenebb legyen kapcsolatunk Felettes Énünkkel, szellemi vezetőinkkel. Csodálatos lehetőség ez, de ehhez figyelned kell önmagadat.

 

És ami még csodálatosabbá teszi ezt az időszakot, hogy a Merkúr a Tavaszponttól fordult vissza, ezáltal azzal az üzenettel érkezik, hogy mik azok a dolgok amiket le kell faragnunk önmagunkról, amivel ugyan azonosultunk már, de igazán nem is azok vagyok, csak már ’úgy megszoktuk’. Ennek leolvasztására van most lehetőségünk a 10 nap alatt, ami által felvillanhat a belső fény és megszülethet az új, már magasabb minőség. De erről bővebben később, addig a fókusz arra kell helyeződjön mik is ezek igazán. Vagyis kezdd el figyelni magad, tudatosan, milyen állapotokban vagy, és az hogyan változik, külső vagy belső hatásra és miről szól valójában.

 

És van még egy nagyon erős hatás március 24-én, mert a Mars eléri az Algol csillagot, aki a kezedben tartott varázserő. Hogy ezt megkapd, szembe kell nézned saját belső félelmeiddel, fel kell venned velük a harcot, és le kell győznöd őket. Ha megúszásra játszol, és menekülsz, utolér a végzeted, és az Algol erejével magadat puszítod. A Merkúr-Neptunusz együttállás által pont belső hangodra tudsz rátalálni, amit akkor hallhatsz meg, ha nincs már bent zaj, vagyis mindent legyőztél. Ehhez kapsz nagy kezdőlöketet a Marstól.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr914711335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu