Újjászületés hete – 2019. március első hete
2019. március 03. írta: Csillagtenger

Újjászületés hete – 2019. március első hete

Mostanában minden olyan csendes, szép lassan formálódik a világ, halkan, a maga csodájában nyíladozik a természet, napról napra kúszik be a tavasz, a madarak már vidáman dalolnak, a hosszú téli csend után boldogan mesélik el nekünk történetüket. Jelenleg a csend időszaka van, a Nap a halak zodiákusában jár, ami a mély belső munkák ideje. Lépésenként halad a Neptunusz felé, a lélek mélyének ura felé, hogy feltárja mi rejlik odabent, mennyire a félelmeké még a főszerep, vagy már kinyílt a belső kincsesláda, és születendőben van a tökéletes boldogság, harmónia. A gondolataink is csendesek, a Merkúr nagyon lassú, a halak 29 fokán áll, készül arra, hogy megálljon és még egyszer visszaforduljon mielőtt átlépne a kos zodiákusába, hogy lehetőséget adjon arra, hogy amit ki kell még mondani, tisztázni, azt megtehessük, hogy azután már megtisztulva valóban egy új, magasabb szellemiséget indítson majd útjára.

A héten szerdán és csütörtökön csodálatos két napra virradunk majd. Lelkünk teljességében születhetünk újjá. Akkor találkozik a Nap a Holddal, Újhold lesz, de táncra hívják Neptunuszt is, így a lélek mélyén történik az eggyéválás, újjászületés. És ez most tényleg újjászületés lesz, mert a háttérben a Főnix csillagai ragyognak, a Főnix madár reppen fel hát, vagyis valóban teljessségében születünk újjá. Meghal a régi, minden félelem, minden fájdalom porrá ég, hogy abból egy teljesen új lélek szállhasson magasra, és indulhasson el a boldog egység felé. Addig van még lehetőség szembenézni a mumusokkal, van még néhány napod a tisztázásra, lezárásra, befejezésre, megbocsátásra. Figyeld lelked, ha csendes, akkor már kész vagy, ha még háborog valamin, ott van még dolgod, ott kell még rendzeni, kimondani, megbocsátani.

Csodálatos tavaszváró napokat kívánok.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5514665001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu