Tisztítás a szebb jövőért – Nap kilépett a Bak csillagaiból
2019. február 16. írta: Csillagtenger

Tisztítás a szebb jövőért – Nap kilépett a Bak csillagaiból

A Nap, miközben megtörtént a Mars-Uránusz együttállás, elhagyta a Bak csillagait, ezáltal most már kizárólag a Vízöntő csillagaiban halad, annak is jövő vízében (bár csak február 20-án lép be, mert addig még a múlt csillagaiban lubickol). Ez a csillagkép is nagyon fontos szerepet játszik idén életünkben, mert itt fordul vissza a Merkúr (mielőtt elérné a tavaszpontot, de erről részletesebben később), ezáltal elég hosszasan lesz a csillagképben, és találkozik háromszor is az itt járó Neptunusszal, akivel a Nap és a Vénusz is randevúzik majd. Tehát a gyorsmozgású bolygók ezen a területen haladnak jelenleg végig, és innen feltöltekezve viszik tovább az üzeneteket, ami megspékelődik a Neptunusz energiájával. És ez most azért nagyon fontos, mert így a Neptunusz is töltekezik, tisztul azáltal hogy meglátjuk, megértjük, megérezzük mi van még a lélek mélyén, aminek tisztulnia kell, hogy így kerülhessünk közelebb az abszolút belső harmóniához.

Azzal, hogy a Nap belép a Vízöntő jövő vízébe, a hangsúly már nem a karmikus dolgok tiszításán van, hanem a belső tisztaság megszerzésén, hiszen a Vízöntő jövő víze a Halak csillagkép alá folyik, aki az Unio Mystica birodalma. A tisztaság válik alappá, belső ösztönzéssé. Vagyis csak a lélek tisztasága által érheted el a teljes belső harmóniát. Ezt úgy tudod elérni, hogy az égi törvényeknek engedelmeskedsz, ami a szeretet maga. Ez azt jelenti, hogy a szeretet erejével tudsz magadnak szebb jövőt teremteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5314629538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu