Hogyan váljak életem, sorsom urává?
2019. február 10. írta: Csillagtenger

Hogyan váljak életem, sorsom urává?

2019. február 19-én Telihold lesz, amikor kitárul a lélek mélye, semmi nem marad rejtve. Ez egy fontos nap lesz, egyik belépő az idei év során ránk váró feladatokhoz. Gondoltam adok egy kis segítséget ahhoz, hogy amikor ez beaktiválódik, addigra megtegyük amit lehet, hogy ez a belső út ne félelmekkel, hanem csodákkal legyen kirakva.
 
A Telihold a Vízöntő-Oroszlán csillagaiban villan fel, úgy, hogy a Hold az Oroszlán csillagkép szívénél, a Regulus csillagnál ragyog majd teljességében, ami a feltételek nélküli szeretet ereje. Ami itt megmutatkozik majd, hogy mennyire a feltételek nélküli szeretet erejével éled életed. A Teliholdig eltelő időben növő fázisban van a Hold, vagyis lelkiekben, spirituálisan tudunk gazdagodni, viszont ahhoz, hogy ez megtörténjen, és egyensúlyban maradjunk, a materiális dolgokban, anyagiakban, a test szükségleteiben kell csökkenteni, elengedni. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani, hogy mit is kell tenni.
 
A Teliholdig arra érdemes figyelni, és változtatni, hogy mik azok a helyzetek, dolgok, kapcsolatok, amikben feltételeket szabsz, vagyis mik azok amikben benne vannak a ’de’, ’ha’ dolgok, pl ’megcsinálom neked, ha’, vagy ’ok, elmehetsz ide-oda, de előtte tedd meg ezt-azt’, ’találkozom vele, csak azért mert ő akarja, de’, stb. Illetve ha most kicsit ellenállsz a testi vágyaknak is, pl. ’már csak ezt az egyet, és utána abbahagyom’, ’még ezt az egy falatot, vagy darab csokit eszem meg’, stb. Ha azt is tudod a Telihold melyik házaidban villan fel, és azoknak az életterületeknek megfelelően cselekszel, még jobban gazdagodsz.
 
Mindez segít abban, hogy könnyebben kiálld majd a próbákat.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3614618130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu