Keresem az utam és felfedezem létezésem titkait – egy gondolat az évet meghatározó Plútó-Szaturnusz együttálláshoz
2019. február 01. írta: Csillagtenger

Keresem az utam és felfedezem létezésem titkait – egy gondolat az évet meghatározó Plútó-Szaturnusz együttálláshoz

Az év egyik meghatározó hatása a Plútó-Szaturnusz egymáshoz közeledő mozgása. Mivel mindketten lassú mozgású bolygók, hosszú ideig együtt haladnak, így évekre meghatározzák életünket. És mivel mindkettő karmabolygó, az általuk hozott változás mélységében, minőségében megváltoztat mindent az előttünk álló évekre.

Ennek elérése azonban munkával jár. Belső utazásra indulsz általuk, felfedezed csodálatos erőidet, rájössz a benned lévő igazi értékekre, felfedezed az eddig járatlan utakat önmagadban. Ez az erő, ami most felerősödik olyan területekre vezet, amik eddig rejtve voltak előtted. Megérted mi is igazán a feladatod, aminek betöltésére megszülettél. A szűnni nem akaró kiváncsiságod arra biztat, hogy fedezd fel a világot magad körül és közben tegyél fel kérdéseket a létezéseddel kapcsoaltosan, kutasd létezésed értelmét, aminek eredményeképp elérsz egy tökéletes és kiteljesítő állapotba. Észreveszed majd, hogy minél inkább fedezed fel saját belső értékeidet, az ismeretlen felé való haladás nem félelmet kelt benned, hanem izgalmat és örömet okoz, és még többet akarsz megtanulni, megismerni önmagadból.

De mivel ez belső munka, belső utazás, és az egész évre kihat, készülj fel rá, hogy lehet, hogy az átlagosnál kevesebb ember vesz majd körül, idén a hangsúly a nyugalmon, az elmélyülésen van. Észreveheted majd, hogy igényed van arra, hogy több időt tölts önmagaddal, és nem vonz a külvilág hívogató csalogatása. Pont az lesz a lényeg, hogy ne dőlj be a csaliknak, ne a fizikai javakat, élvezeteket halmozd idén. A belső kincs megtalálása a feladat, aminek eredményeként új nézőpontból nézhetsz majd a világra, és mikor az út végére érsz más ember leszel, megszabadulsz a korábbról magaddal cipelt felesleges terhektől és csak az maradhat, ami igazán hozzád tartozik.

Fontos megemlíteni, hogy a változás mindenkinek más és más erőket mozgósít, eltérő életterületeken történik, attól függően melyik házában áll a két bolygó. A folyamat már elkezdődött, de február közepén várhatunk egy robbanásra. Megtörténhet, hogy valakinek már ott megtörténik a sorsfordító változás, de igazán arra lehet számítani, hogy ami most megmutatja magát, az csak az előszele annak ami majd 2020. januárjában indul be igazán. Most megvillan egy lehetőség, de ez még változik, alakul az év során. Az igazi feladat ebben lesz. A bak jelében vagyunk, amiben lépésről lépésre történik a változás. De ott van benne a Plútó, aki radikális, azonnali változást hozó minőség, ő nem várakozik. A vele együtt dolgozó Szaturnusz esetében viszont a tökéletes időzítés a fontos, hogy akkor lépjek amikor eljött az ideje, ne előbb, viszont akkor ne halogassak tovább (aki egyébként bak jelének uralkodó bolygója tehát ő van uralmi helyzetben). Ez a két erő dolgozik együtt, ezért kell befelé figyelni, hogy tudd mikor jön el a változás ideje és min kell változtatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5314601716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu