A múlton való továbblépés, a múlt dolgai megértésének időszaka – 2019. január 30-február 14.
2019. január 26. írta: Csillagtenger

A múlton való továbblépés, a múlt dolgai megértésének időszaka – 2019. január 30-február 14.

Elindul a tisztázás, a múlt rendezésének, a megbocsátásnak ideje, ami nagyon meghatározó lesz az év során, amikor a mély lelki munkák lesznek előtérben. Mint már az éves előrejelzésemben is jeleztem, az év második fele igazi belső munkákkal telik majd, de hogy ezen az időszakon nagyobb zökkenők nélkül át tudjunk menni, már most elkezdődik a felkészülés azzal, hogy a Nap-Merkúr együtt lép be a Vízöntő csillagaiba.

A Vízöntő csillagai veszik át a szerepet és határozzák meg mindennapjainkat a következő néhány hónapban, ami nagy lendülettel tör be életünkbe, mert a Merkúr és Nap együtt érkezik meg ide. És ezzel tulajdonképpen kezdetét veszi az utolsó stáció mielőtt elindul az új év, mikor a Nap eléri a Tavaszi Napéjegyenlőség pontját március 20-án. Addig azonban nagyon izgalmas időszak vár ránk, amiben egyszerre tapasztaljuk meg mennyire van meg a harmónia a lelkünkben, mutatkoznak meg az új életünk első jelei, tapasztaljuk meg hogy a fényt (a benned élő istenit) hogyan tudjuk termékenyen működtetni, tisztogatjuk a múltat és hatunk a jövőre, és ami a legfontosabb, eljön a mozdulatlanság napja, amikor megtapasztalhatod, az időtlenséget, hogy mennyire él benned isteni erőd, megvillan ugyanis mindenki számára a Főnix madár. Nagyon nagy izgalmakban lesz részünk. Megtudhatod merre is haladsz, de mi még a feladat az oda vezető úton, amiről az év második fele szól majd. A következő két hónapban tulajdonképpen fel tudunk készülni arra, mi vár ránk egész évben. Mi ez ha nem egy csodálatos lehetőség, megkapjuk a ’kézikönyvet’ ahhoz, hogyan tudjuk legkönnyebben átvészelni a nehézségeket, a még ránk váró kihívásokat.

Ez azzal indul, hogy a Nap és a Merkúr január 30-án együttállva belépnek a Vízöntő csillagkép múlt vízébe. A Nap-Merkúr együttállás mindig a cselekvő gondolkodás, a rálátó értelem, vagyis ilyenkor amit kigondolsz, azt meg is cselekszed, a tetteidet jobban megérted, ez igazán a világos értelem ideje. Jelenleg még a Bak csillagaiban vándorolnak, ahol elkezdődik a sorsfeladat felvállalása és elvégzése, vagyis ez az az időszak amikor lépéseket teszünk sorsunk megvalósítása terén, elkezdjük alkalmazni isteni erőinket a mindennapokban. Mivel a Nap és a Merkúr is itt jár, sokkal intenzívebben látod és érted sorsod, észreveheted, hogy sokkal tudatosabban működsz, és jobban is érdekelnek a láthatatlan világ dolgai, megnyílsz egy másik gondolkodásnak, kinyílnak új ajtók és haladsz előre. Ebben az időszakban tehát jobban ráérezhetsz sorsfeladatodra, küldetésedre.

Jövő hét közepén (január 30) aztán kéz a kézben belépnek a Vízöntő csillagaiba (először annak múlt vízébe), de még maradnak a Bakban is, hiszen a Vízöntő múlt vize ráfolyik a Bak csillagképre. Két kétig (február 14-ig) az az időszak köszönt ránk, amikor lehetőségünk van megtisztulni, a múlt dolgai megmutatják magukat, és eljön a megbocsátás, a rendezés ideje. Február közepéig azon lesz a hangsúly, hogy megbeszéljük a megbeszélni valókat, kibeszéljük magunkból a múlt sérelmeit, jóvá tegyünk dolgokat, tökéletes időszak oldásokra, megtisztulásra. Ha ebben az időben előkerülnek múltadból személyek, emlékek, események, történések, főleg olyanok amik felzaklatnak, felbosszantanak, rossz emléket hoznak fel, örülj neki. Mert ezek a múlt árnyai, amikkel dolgod van még. Most viszont kapsz rájuk rálátást, és megértést, hogyan tudd ezeket megbocsátani, elengedni, feloldani. Figyeld a környezeted, és tudatosíts, hogy megkezdődhessen a tisztulás és felszabadulás.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5814590110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu