A gondolat teremtő ereje – 2019. január 22-23.
2019. január 22. írta: Csillagtenger

A gondolat teremtő ereje – 2019. január 22-23.

Azt tudjuk, hogy a gondolat képet teremt, a lélek képek formájában kommunikál, ezért is nagyon fontos milyen monológokat futtatunk a fejünkben, mondunk ki hangosan, mert minden rezgés, ami benne van az asztrál és mentál térben, és előbb-utóbb ilyen-olyan formában manifesztálódik a fizikai világban, a mindennapjainkban. A mai és a holnapi nap kifejezetten erős etéren, a gondolatoknak most még kiemeletebb teremtő ereje van, ezért gondoltam időben szólok, hogy mindenki át tudja állítani fejében azt a kis kapcsolót és a gondok futtatása helyett elkezdje teremteni a szebb jövőt.

Volt már róla szó, hogy jelenleg minden energia értünk dolgozik, hiszen az összes bolygó direkt mozgásban halad az égen, ezáltal a mostanában elindított dolgok hatalmas kezdőlöketet kapnak. Érdemes is megfogadni ezt. Ezt erősítik meg a ma-holnap felálló egzakt bolygó kapcsolódások.

Az egyik a Jupiter-Vénusz együttállása ma, január 22-én a Kígyótartó csillagaiban. A kiáradás bolygója a teremtés bolygójával kapcsolódik a beavató csillagképben. Kettőjük kapcsolódása révén ma észrevehetően nagyon magas az intelligenciaszintünk, a Jupiter ugyanis a felsőbb világok, a teremtés tudásának képviselője, a Vénusz pedig alkotó, teremtő bolygó révén kezünkbe adja ezt a tudást. És a tudás, ami felvillan ma, az a bennünk lévő gyógyító erők a Kígyótartó által. Miről szól ez? Mivel tudunk gyógyítani? Elsősorban a szereteterőkkel, hiszen a szeretet ami által a világ létrejött és minden meggyógyul. De ma mindemmellett igazán arra érezhetünk rá, hogyan tudjuk ’kígyónkat’ vagyis tudati és ösztönenergiáinkat kezünkben tartani és működtetni. Vagyis ma nagyon nagy erőt kapunk ahhoz, hogy gondolatainkat kordában tartsuk, amivel egy felsőbb, jobb világot tudunk megteremteni (a Kígyótartó beavató, már a földinél magasabb minőséget képvisel, ráadásul a kígyó feje, a Tudás koronájához nyúlik felfelé, ahol a világ megteremtésének tudása van. Ez pedig saját világodról, életedről szól).

A másik pedig a Merkúr-Uránusz kvadrát kapcsolódása, ami majd holnap lesz egzakt. Itt meg a tudás teremtődik. A Merkúr a mindennapok gondolatai, az Uránusz a kozmikus tudás, ami már kifelé emel a csillagok világa felé. A Merkúr épp hagyja el a Nyilas csillagait és indul a Bak csillagkép feje irányába, az Uránusz pedig a Felfelé Úszó Halakat elhagyva halad a Kos csillagkép irányába, ami azt jelenti, hogy mindketten éppen összekötik a csillagképeket amikben haladnak, és mindkettőben van egy előrelépés üzenet. A Merkúr a fény születését kezdi majd gyakorlatba ültetni, az Uránusz pedig a szellemi szintemelkedés révén elindít minket egy új körön, ahol már egy új élet vár ránk. A kvadrát amivel kapcsolódnak pedig teremtő erő. Tehát az indít el egy új, magasabb életminőséget számunkra, amiben ráadásul benne vannak a Tejút energiái, az isteni erők, ha gondolatainkkal nem teremtünk karmát, vagyis fel tudjuk őket emelni, és elhagyjuk a lehúzó, önmaracangoló, negatív gondolatcsírákat is. Nagyon nagyot profitálhatunk abból ha ezt meg tudjuk tartani ebben a két napban, mert az Uránusz a Merkúr felsőbb oktávja is, tehát ha ’csakazértis’ megcsináljuk, egy csapásra magasabb szintre tudjuk emelni mindennapi gondolataink szintjét. Hatalmas lehetőség.

Szeretném újra hangsúlyozni, hogy az Uránusz ezen lépésével új kört indít el, ami vissza nem térő alkalom, amihez a következő két nap hatalmas kezdeti energiát ad. Figyeljetek hát gondolataitokra, mondataitokra, ha észreveszitek, hogy elindult a lefelé spirál, állítsátok meg tudatosan és emeljetek rajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2914581660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu