Mi az a messianisztikus bolygó és mire képes?
2018. december 12. írta: Csillagtenger

Mi az a messianisztikus bolygó és mire képes?

A Naptól a Szaturnuszig terjedő bolygók, akiket szabad szemmel is láthatunk, lépésről lépésre hozzák meg számunkra a változást, mert a fizikai világot szimbolizálják, az anyagban pedig csakis lineárisan, lépésről lépésre és csakis előre lehet haladni (a retrográd mozgás amit észlelünk az égen illúzió, csak a Földről tűnik annak, a bolygók nem fordulnak meg valójában, de a hatásuk létező).

Az Uránusz-Neptunusz-Plútó hármasa, akiket már szabad szemmel nem láthatunk, minőségi változást hoznak, mert ők már a csillagos eget, az emberi világ feletti tartományt szimbolizálják, ahol a haladás minden irányú, ott nincsenek korlátok, megszűnik az idő. Ők a messianisztikus bolygók.

És hatalmas erő van bennük. Egyesével is, együttesen meg szavakkal szinte kifejezhetetlen. És most, a következő két évben ez a három bolygó olyat mozdul, ami ebben az életünkben nem adatik meg még egyszer. Ha külön-külön lépnék meg amit terveznek, akkor is forradalmi, lélek mélyét érintő, radikális, sorsfordító változásokat hoznának, de egyszerre mindhárom megmozdul. Érzitek mekkora lehetőség előtt állunk a szintlépésre, a mókuskerékből való kiemelkedésre?

Erre tudatosan kell felkészülni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2814473848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu