Ma megnyílhat az égi kapu – Merkúr-Jupiter együttállás a Mérleg csillagkép jövő serpenyőjénél – 2018. október 29.
2018. október 29. írta: Csillagtenger

Ma megnyílhat az égi kapu – Merkúr-Jupiter együttállás a Mérleg csillagkép jövő serpenyőjénél – 2018. október 29.

A mai nap csodás lehetőséget ad nekünk arra, hogy megnyiljon az égi kapu és átlépjünk egy másik, esetlegesen magasabb világba. Ugyanis a Merkúr és a Jupiter találkozik a Mérleg csillagkép jövő serpenyőjénél. A Mérleg csillagkép egy kapu, ami az istenek világa felé indít el. Azt szimbolizálja, hogy átléphetünk az egyik világból a másikba. És mi tudná mindezt a legcsodálatosabban kifejezni, mint a Merkúr és a Jupiter találkozója. Ugyanis ők kéz a kézben nyitják ezt a kaput. A Teremtő már megint egy csodálatosat alkotott. A Merkúr a mindennapi gondolkodás bolygója, ő képviseli a hétköznapi, materialista gondolkodásunkat, a Jupiter pedig a magasabb világok felé való megnyílást, elindulást segíti, általa tudjuk igazán megérteni a felsőbb világokat. Itt, a Mérlegben pedig pont arra van lehetőségünk, hogy az anyag világából átlépjünk a láthatatlan világok megértése felé egy másik világba.

Mit kell ehhez tenni? Őszintén, tiszta szívből kimondani mindazt, amit eddig nem tudtunk. Oldjuk meg vitás helyzeteinket. Derítsünk fényt az igazságtalanságokra. Szeretetteljesen beszéljünk a társainkkal. Mondjunk ma el egy imát, hiszen a ma elmondott ima ereje hatalmas a két bolygó összeadódott ereje által, így a felsőbb világokkal való kapcsolatfelvétel is könnyebb és hatékonyabb, segítenek közelebb kerülni igazi önvalónkhoz, könnyebben megérthetjük belsőnket, és hamarabb tudunk kapcsolódni felsőbb énünkhöz, ami által a kapu is nyílik.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8614330715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu