Angyali Telihold – 2018. október 24.
2018. október 23. írta: Csillagtenger

Angyali Telihold – 2018. október 24.

Újra felragyog a Telihold, de ez most egy igazán különleges pillanat. Minden Telihold mágikus, azonban a mostani az angyalok mosolyával kísért és csodálatos kiemelkedési lehetőséget tartogat. Benne van az abszolút tisztaság, hiszen a Nap az Angyal csillagaiból világít rá a Holdra, vagyis az angyali szereteterőkkel, angyali tisztasággal, angyali lágysággal, angyali finomsággal telíti lelkünket. De most kapunk ehhez még valamit. Az abszolút szabadság erejét is, mert a Hold az Uránusszal áll együtt, aki maga a tisztaság, szabadság. És megjelenik a karmikus körből való kiemelkedés lehetősége, mert a Felfelé Úszó Halakban lejti táncát a Hold az Uránusszal.

Ebben a Teliholdban tehát benne van Szűzanya égre írt üzenete, a tisztaság és a fedhetetlenség és az ezáltali kiemelkedés lehetősége. Ezzel töltekezik most lelkünk és indul újra útjára egy már magasabb minőségben. Ragadjátok meg az alkalmat, és emelkedjetek, szárnyaljatok. Ehhez nem kell mást csinálni csak merjetek igazán szeretni, szabadon szeretni. Szeressétek a világot, az embereket, kívánjatok mindenkinek csodákat, küldjétek a szeretetet. És merjetek szabadnak lenni, kipróbálni igazi valótokat, megtenni amit eddig nem mertetek. Dobjátok le láncaitokat, meglátjátok milyen csodás magasságokba szállhattok fel ezáltal. Igazán varázslatos pillanat és lehetőség. Töltődjetek, engedjétek szárnyalni lelketeket, és meglátjátok majd, hogy ezzel a varázslattal átitatva életetek is változik, emelkedik.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3014317431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu