Korlátok nélkül, igazán szabadon – Nap a skorpióba lép és szembenáll az Uránusszal – 2018. szept 23.
2018. október 22. írta: Csillagtenger

Korlátok nélkül, igazán szabadon – Nap a skorpióba lép és szembenáll az Uránusszal – 2018. szept 23.

A Nap továbbra is az Angyal csillagaiban jár, még mindig nagyon erős az angyali jelenlét, ezáltal a magasabb szintre való lépés lehetősége, de közben a lélek körén átlép a skorpió jelébe, ami a mágia, a belső utazás birodalma. A következő hetekben fogékonyabbak vagyunk az ezotéria iránt, jobban érezzük a rejtett, titkos, misztikus dolgokat, könnyebben rá tudunk érezni saját titkainkra, de ez azt is jelenti, főleg, hogy immár 4 bolygó is a skorpió jelében táncol, hogy elkezdődött a félelmeinkkel való leszámolás időszaka. Igaz ez még csak az érzelmek szintjén, mert még nem a Skorpió csillagaiban járunk, de ahhoz, hogy tisztán léphessünk be oda, már most elkezdődik a munka. Vagyis mostantól arra érdemes törekedni, hogy minden félelmünkkel szembenézzünk.

És ehhez kapunk egy csodálatos segítséget, mert a Nap úgy lép be a skorpió jelébe, hogy közben szemben áll a Felfelé Úszó Halak csillagaiban táncoló Uránusszal. Az Uránusz a kitörés, a korlátok lerakásának planétája, vele szét tudunk feszíteni bármit, segít kitörni a megszokott dolgokból. Általa tudunk és merünk mások lenni, meg tudunk tisztulni és fel tudunk szabadulni bármi alól. Vagyis a Nap úgy indul el a lélek mélységei felé, hogy egy teljes tisztuláson megy át. Mit kell ehhez tenni, hogy ez megtörténhessen? A következő néhány napban olyan dolgokkal érdemes foglalkozni, amire korábban azt mondtuk, hogy ’na ezt biztosan nem’. Ha van bármi az életedben, legyen az egy étel amit eddig nem ettél meg, de most ’véletlenül’ eléd kerül az asztalra, vagy egy dolog amit eddig nem mertél valamiért megtenni, és most jött el a lehetőség arra, hogy megtedd, vágj bele. Most merni kell menni, kipróbálni, megcsinálni, kimondani. Persze úgy, hogy közben nem esünk át a ló túloldalára, de érdemes most megtenni mindent, amire eddig nem volt bátorságunk. Merni szabadnak lenni. Igazán szabadnak, amikor azt teszem amit akarok, illetve nem teszem meg amit nem akarok. És milyen csoda, mindez a hosszú hétvégére esik, vagyis kaptunk egy remek lehetőséget arra, hogy valóban ki tudjuk magunkat próbálni. Szóval azt tanácsolom menjetek, élvezzétek a hétvégét, vágjatok bele dolgokba, merjétek megcsinálni amit eddig nem.

Csodálatos szintemelkedési lehetőség van ebben, mert a Nap az Angyal csillagaiban jár, ami lehetőséget ad a magasabb szintre lépéshez, az Uránusz pedig a Felfelé Úszó Halakban, igaz még retrográd mozgásban, de ez itt az igazi kilépés, mert ezután indul az új kör a Kos csillagaival. Az Uránusz maga is a kitörés, tehát abszolút erő van ebben az állásban. Az ördögi körből tudunk kilépni, ami majd 2019. január után realizálódik igazán, mikor az Uránusz újra direktbe fordul. Most még tisztogat, takarít, felszabadít. És erre nagy szükség van, mert közben haladunk befelé a sötétség birodalmába, ahol az ’ördög’ az úr. Merj hát szembenézni vele, azzal, hogy belevágsz őrült dolgokba, kalandokba, újdonságokba. A következő néhány nap nagyot segít abban, hogy szétfeszítsd a korlátaidat.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4014315995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu