Őszi napéjegyenlőség – első lépések saját Univerzumod kellős közepe felé – 2018. szeptember 23.
2018. szeptember 22. írta: Csillagtenger

Őszi napéjegyenlőség – első lépések saját Univerzumod kellős közepe felé – 2018. szeptember 23.

Már egy ideje együtt halad a Nap és a Merkúr a Szűz csillagkép múlt lábánál és így kéz a kézben lépnek át 2018. szeptember 23-án 3:54 perckor a sötétség birodalmába. Volt már róla szó, hogy a Szűz csillagkép Demeter Földanya fennhatósága, és itt az útkeresés, gondolkodás, az önálló, kreatív gondolkodás beindítása, a múlt dolgainak rendezése, a legfőbb feladatunk, ami ahhoz szükséges, hogy egy tisztább jövő indulhasson el, mert ezután jöhet csak a kiemelkedés (Angyal). Ez fűszereződik most meg vasárnap hajnalban azáltal, hogy átlépnek a sötétség birodalmába.

Minden kezdet új lehetőségeket tartogat, de ez a mostani kivételes alkalom. Hiszen nemcsak az történik ami minden évben a napéjegyenlőség idején, hogy a Nap lebukik az Égi Egyenlítő alá, és elindul belső világunk sötét bugyrai felé ahol rávilágít félelmeink, rossz szokásaink, idejét múlt dolgaink erdejére, hanem most valami varázslat történik. Hiszen ez a Nap-Merkúr közben egy kvadrát, teremtő fényszöget alkot a Nyilas csillagkép nyilánál vándorló Szaturnusszal. Azzal a Szaturnusszal, aki ott jár, ahol megszületik az új jövő, és nem is akármilyen jövő. Azért mondom így, mert ez az a pont az égen, ahol a Téli Napforduló ideje van, amikor a fény győz a sötétség felett. Nagyon érdekes állás ez. Ugyanis két kezdeti pont kötődik össze, annak a pillanata amikor a sötétség úrrá lesz (az őszi napéjegyenlőség után egyre hosszabbak a sötét órák), valamint mikor újra győz a fény (téli napforduló, amikor ugyan még hosszabbak a sötét órák, de már növőben a fény). Vagyis akkor mi van most?

Mostantól még fokozottabban igaz, hogy oda kell figyelni a gondolataitokra, mert bármi is amire gondoltok, kimondtok, az kap teremtő erőt a kvadrát által és teremti az új jövőt. A Szaturnusz pedig kőbe vés, nála nincs cicó, amit ő csinál, az kitörölhetetlen, az mindörökre szól. Ezzel nem megrémíteni szeretnék senkit, pont az ellenkezője a célom. Ugyanis egy csodálatos időszak előtt állunk atéren, hogy nemcsak lehetőségünk van legyőzni félelmeinket, hanem egyidőben meg is tudjuk tenni az első lépést saját lüktető, dobogó szívünk kellős közepe felé, oda, ahol a legcsodálatosabb szeretet van, hiszen a Nyilas íja ide irányul. A Szaturnusz ugyanis ezen munkálkodik. Vagyis jöjjön bármi, világítson rá a Nap bármilyen félelmedre, jöjjön bármilyen lehúzó gondolat, itt a csodálatos lehetőség, hogy átfordítsd és abból a legcsodálatosabb magasságokat érd el. Nem árulok zácskbamacskát, valószínűleg nem lesz könnyű feladat sokunknak, mert a pokol hívása mindig nagyon erős, és sokkal könnyebb feladni, és megadni magad, hogy ’úgysem vagyok képes’, stb.

De, képes vagy! A Merkúr irányít, ő van a három bolygó közül a legmagasabban (ekliptika felett), ő az irányító elv ebben a kapcsolódásban. Vagyis az értelem, a gondolkodás, a logika irányít. És miben nyilvánul ez meg leginkább? A környzetedben lévő emberek feléd irányuló visszajelzéseiben, mert a Nap-Merkúr már a mérleg zodiákus jelében járnak, ami az emberi kapcsolatok jele. Nem tetszik valami amit látsz? Úgy érzed megbántott? Dehogy. Azért történik mindez, mert egy olyan tulajdonságot vélsz felfedezni, amit saját magadban nem szeretsz, vagy még nem rendeztél. Ezekben a visszajelzésekben van minden válasz atéren, hogy min kell változtatnod ahhoz, hogy túljuss a belső sötétségeiden, és megteremtsd a fényt magadban. Tehát aki a legtöbbet tudja neked segíteni abban, hogy ráláss félelmeidre, mindazokra amin szeretnél változtatni, azok a téged körülvevő emberek, vagyis tulajdonképpen önmagad, hiszen mindenki egy hatalmas tükröt tart neked, amiben önmagad látod! Hajrá, itt a csodálatos lehetőség, hogy megteremtsd a fényt önmagadban, úgy, hogy legyőzöd sötétségeidet.

Mindehhez csodálatos segítséget kapunk az Angyaltestvérektől, mert a Nap-Merkúrt uraló Vénusz az Angyal csillgaiban jár. Úgy tudod őket megszólítani és segítségüket kérni, ha adsz, és abból minél többet, legyen az egy mosoly, egy ölelés, egy kedves szó, mert a Vénusz néhány nap múlva egy trigon, emelő fényszög kapcsolatba kerül a Vízöntő jövő vízében álló Neptunusszal. Általuk a szerelem és a mennyei szerelem egyesül, és összekapcsolódik a bőség adásának képessége, és az Angyali szeretet ereje. Ha tehát kinyitod a lelked legmélyén lévő ládikát, amiben a szeretet van, és rámosolyogsz a világra, akkor könnyebben meghallod az Angyalok segítő szavát, és könnyebben megértheted a téged körülvevő világot, a visszajelzéseket, és így hamarabb tudsz szembenézni belső világoddal. Adj tehát minél több szeretetet, mert így kapod meg a legcsodálatosabb jutalmat, te magad igazi önvalóját.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2614256599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu