Mars-Uránusz kvadrát – A szellemiség ereje ami felemel
2018. szeptember 19. írta: Csillagtenger

Mars-Uránusz kvadrát – A szellemiség ereje ami felemel

A Mars és az Uránusz október 1-ig teremtő, kvadrát kapcsolatban állnak egymással, ez tehát a zsenialitás ideje. A Mars eleve a vízöntőben vándorol, így pörögnek a gondolatok, könnyebben megérted az összefüggéseket, gyorsabban meg tudsz oldani dolgokat, csavarosabb az észjárás, intelligensebb vagy, minőségibben tudod kifejezni magad, ez a szép, tiszta beszéd ideje. Könnyebben el is tudod engedni a félelmeket, ezáltal fel tudod szabadítani magad a lehúzó dolgoktól. Nagyon nagy ereje van most a szellemiségnek. Az Uránusz által pedig az a jó, ha olyat csinálsz, amivel tágítod az orbiszod, az érdeklődési körödet, ha kilépsz a komfortzónádból, olyan dolgokkal kezdesz foglalkozni, amire azt mondtad eddig, hogy na, ezt nem. Ez fejleszt igazán, ehhez kapsz most lendületet, indító erőt. Emlékszel, hogy a Nap-Merkúr hol jár és mit érdemes tenned? Gondolkodni, használni az intuícióidat, beindítani saját képzelőerőd. Ez a két hatás gyönyörűen kiegészíti egymást.

 

És hova vezet ez? Egy új, isteni erőkkel rendelkező világ felé, ahol a szeretet van csak, megszűnik a polaritás, és mindezzel egy magasabb szintre léphetsz, így kezdhetsz el egy teljesen új kört. Hiszen a Mars a Sas csillagaiban jár (2018. szept 19-21 között ráadásul együtt áll a csillagkép alfa csillagával, az Altair-ral, tehát ebben a három napban van az üzenet esszenciája), az Uránusz pedig a Felfelé Úszó Halakban. A Sas csillagaiban jelenik meg Ég Anya öléből megszülető lélek, aki viszont már nem a karma kerekére (Földi világ) születik, hanem az isteni minőségek felé törekszik. A Felfelé Úszó Halak pedig az éppen aktuális kör lezárása, itt történik meg a szintemelkedés, a kilépés, hogy majd a Kos csillagaiban egy új, de már magasabb élet indulhasson el, ki tudj törni az ördögi körből. Ezt tudod a következő három napban előkészíteni. Érdemes odafigyelned erre az üzenetre, és tisztán tartani a gondolataidat (tévé, facebook, média nélkül), merni belevágni valami forradalmian újba, valami különc dologba, vagy elővenni egy ötletet, amit régóta dédelgetsz, mert ilyen lehetőséged 80 év múlva lesz legközelebb. Az Uránusz ugyanis 80 év alatt tesz meg egy kört. De ne csüggedj, ha úgy érzed, hogy jelenleg csak érlelődik a gondolat, és még nem tudsz vele elindulni, az Uránusz ugyanis jelenleg hátráló mozgásban van. Majd mikor január elején direktbe fordul, akkor kap majd lendületet az, amit most előkészítesz. De akkor is javaslom, hogy használd ki a Mars szárnyaló erejét a Sasban, és gondolkodj, indítsd el a folyamatot, tervezz, ötletelj, hogy legyen majd mivel beindulni mikor eljön az ideje.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2114248469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu