Nap a Szűz csillagaiban Demeter Istennő felügyelete alatt
2018. szeptember 18. írta: Csillagtenger

Nap a Szűz csillagaiban Demeter Istennő felügyelete alatt

A Nap belépett a Szűz csillagképbe, aminek Olümposzi Védnöke Demeter, Földanya istennő. Mostantól egészen október 16-ig, amíg át nem lép az Angyal csillagaiba, az ő minősége jelenik meg bennünk, ami ráadásul nagyon erősen jelenik meg, mert a Nap együtt jár a Merkúrral. Demeter története az, hogy Hádész az Alvilág ura elrabolja szeretett lányát, Perszephonét. Demeter mivel nem találja gyermekét, és nem tudja mi történt, elindul, hogy megkeresse őt, jön-megy a Földön, mindent bejár. Útja során eljut Eleuszba, ahová beáll dadának a nem sokkal korábban született királyi herceg mellé. Annyira megszereti a gyermeket, hogy szeretné megajándékozni a halhatatlanság erejével.

Ez az időszak tehát arról szól, hogy te is keresed a tudást, a fényt a világban, gyűjtöd az információt, vagyis akkor működsz jól, ha kutatod a magasabb igazságokat, az igaz tartalmakat. Az a jó, ha informálódsz, elhagyod a halandót, vagyis tovább tudsz lépni dolgokon amiknek már lejárt az ideje. Minél inkább arra törekszel a következő hónapban, hogy gondolkodsz, képet alkotsz, van elképzelésed dolgokról, ami a saját fejedben fogan meg, tehát nem a tévét nézve, a google-t, facebook-ot bújva keresed a válaszokat, hanem a saját gondolataidat használva próbálod kitalálni mi lehet a megoldás egy-egy kérdésedre, egy-egy problémádra, akkor ez az időszak sokkal sikeresebb, sokkal előremutatóbb lesz és hatalmasat tudsz lépni egy magasabb, fejlettebb világ, az Angyal birodalma felé, ami majd a következő stáció lesz. És mivel a Nap és a Merkúr együtt járja a táncát, ez hatványozottan igaz, főleg, hogy a Merkúr a gondolkodás bolygója. Tehát most azt javaslom, hogy beszélgess, informálódj, ötletelj, keresd a saját magad megoldásait, ne a másikra várj, mert ez visz előre, ez emel ki a hétköznapokból. Valamint olvass, legyen az egy regény, egy szakkönyv, mindegy, csak olvass, hagyd hogy a képzeleted beaktiválódjon, kevésbé a más által megalkotott infora támaszkodj (mint egy film, egy reklám a tévében), hagyd, hogy a kreativitásod, képzelőerőd beinduljon, mert így bármire képes vagy. Mondd ki hangosan a dolgokat, mert a gondolatok túl gyorsan cikáznak a fejünkben, vagyis ha kimondod, szavakká formálod őket máris értelmet nyernek, utána írd le gyorsan nehogy elillanjon. Így észre sem veszed és megvannak a megoldásaid. És ezek olyan megoldások ami a te életedben a legtökéletesebb megoldásokat adják. Észre fogod venni a különbséget, a Nap-Merkúr nagyon sokat fog tudni segíteni mindebben, hogy mindez aktiválódni tudjon és termékennyé válj. Lényeg, hogy gondolkodj, és a saját magad gondolatait kezdd el működtetni. Hidd el, hogy az visz leginkább előre, mert te tudod legjobban, hogy neked mi a legjobb, hisz a teremtő benned van.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2814246687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu