Mars belépett a vízöntőbe 2018. szeptember 11-én
2018. szeptember 14. írta: Csillagtenger

Mars belépett a vízöntőbe 2018. szeptember 11-én

Mikor egy bolygó jegyet vált az biztosan hatással van életünkre, főleg mikor egy olyan bolygó teszi ezt, aki az erőnket adja. A Mars az élet maga, ő kell ahhoz is, hogy levegőt vegyél, vagy enni tudj, sőt ahhoz is kell, hogy aludj, beszéj, vagy bátran szembe merj szállni bármivel vagy bárkivel. Mert mindenhez erő kell. Ez a Mars lépett most egy nagyot azzal, hogy elhagyta a bak jelének visszafogott birodalmát, ahová idén március közepén lépett be. Elég hosszasan táncolt itt, mert átlagosan két hónapot van egy jelben. Ez most fél év volt. Miért tette mindezt? Hogy lehetőséget adjon neked ahhoz, hogy megérjen benned egy gondolat, egy döntés, valamit elkezdj, vagy éppen lezárj. A bakban járó Mars arra jó, hogy megfontoltam kezdj bele dolgokba, mert nem enged kapkodni, viszont cserébe hosszú távon segít a kivitelezésben. De érezhetted ezidő alatt, hogy a dolgok elindítása lépésről lépésre megy csak, nem pörögsz úgy mint szoktál, valahogy önmagad legyőzése is sokkal nehezebb, mert nem tudsz ellenállni a lehúzó erőknek, illetve sokkal több energiába kerül. Na, ennek van most vége, mert belépett a vízöntő jelébe, ahol a kitörő energiák csapnak össze, amivel lendületbe hoz. Amin tehát eddig morforndíroztál, de nem tudtál belekezdeni, azt most tudod elindítani. Érezheted, hogy az életerőd is visszatért, sokkal pörgősebb vagy, könnyebben mennek a dolgok, helyére kerül minden, felszabadulsz gondok, problémák alól, meg tudod oldani a dolgaidat, le tudod győzni a lehúzó erőidet, legyen az egy belső gát, korlát, vagy valaki a külvilágból. Minél őrültebb dologba vágsz bele, annál biztosabb a siker. Merj kockáztatni, merj egy újba belefogni, merd áttörni saját korlátaidat. Az visz előre.

De mi is legyen ez? Mi a mindennapi tettek mögött a szellemi üzenet? Milyen irányba próbál elindítani felső vezetőd? A Mars útjának csillagképi háttere az elmúlt fél évben elsősorban a Nyilas csillagai voltak, de már áttért a Bakba. A Nyilasban születnek a hosszú távú tervek, a Bakban pedig ezeket tudod gyakorlatba ültetni. De nem akármilyen tervek, lehetőségek ezek. A Nyilas a fénynemzés stációja. Csak az tud itt megszületni és életben maradni ami a szereteten alapul. Csak olyan dolog lesz életképes, ami mind a test-lélek-szellem szintjén fénnyel van feltöltve. Vagyis olyan dolgok, amikkel nemcsak saját anyagi dolgaid javulását várod, hanem amivel másokon is segítesz, amit szívből, szeretettel működtetsz, ami nem árt, nem káros semmilyen formában. Amit a Bak csillagai által tudsz átültetni a mindennapokba. Tehát ha a fényt nemzetted, a Bak által élni is tudod. Ez indult el most a Mars által. Gondolkodj el azon miket tettél, gondoltál az elmúlt időszakban, az teremtődik most.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4614240495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu